Disclaimer

Feest Enzo is niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk voor het privégebruik van de producten binnen deze webshop.

Inhoud website

De inhoud van de website, waaronder doch niet uitsluitend: de teksten, afbeeldingen, vormgeving, merken en domeinnamen, zijn het eigendom van Feest Enzo en worden beschermd door auteursrechten en intellectuele of industriële eigendomsrechten die onder het toepasselijk recht bestaan. Het is niet toegestaan om de website of enig gedeelte daarvan te verveelvoudigen dan wel ter beschikking te stellen zonder toestemming van Feest Enzo.

De door Feest Enzo verstrekte informatie en afbeeldingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op deze website geplaatst, maar voor de juistheid en volledigheid kan niet worden ingestaan. Feest Enzo streeft ernaar om de website constant te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud van deze website na verloop van tijd of op het moment dat deze website geraadpleegd wordt nog steeds actueel is.

De informatie op deze website kan altijd zonder aankondiging worden gewijzigd. De bezoeker van de website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van deze website. De websites die vanuit deze website bezocht kunnen worden, zijn niet door Feest Enzo ingericht en worden niet door Feest Enzo gemaakt.

Aansprakelijkheid Feest enzo

Feest Enzo aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade in verband met het gebruik van deze website en de informatie (of de onmogelijkheid die te gebruiken), daaronder begrepen schade veroorzaakt door virussen of onjuistheid of onvolledigheid van informatie, informatie op of via een website waarnaar op de website verwezen wordt, of informatie van of via een website die naar een website verwijst en informatie die zonder voorafgaand overleg met ons op de website wordt geplaatst.

Versie: oktober 2022

📦 Verzending vanaf €4,95 of gratis ophalen in Kerkdriel of Gameren

Onze producten
& services

Traktaties

Printables

Draaiboeken

Kinderfeestjes

 

Contact

Whatsapp: +31 6 19742851

E-mail: info@feest-enzo.com

KVK: 87529262

Btw-nummer: NL864320784B01

We hebben geen bezoek adres. Afhalen is mogelijk op aanvraag in Gameren & Kerkdriel.