Over ons - Joanne & Milou

Dit zijn wij

Wij zijn Joanne & Milou en wij zijn samen het team achter Feest enzo.

Wij hebben elkaar leren kennen toen we collega’s werden op een kinderdagverblijf. Daar hebben wij ontdekt dat traktaties leuker én gemakkelijker kunnen. In onze webshop vind je dan ook de leukste traktaties.

Op onze site vind je niet alleen traktaties. Je zult hier alles vinden om jouw (kinder)feestje tot een succes te maken! Denk hierbij aan kant-en-klare kinderfeestjes, maar ook draaiboeken voor kinderfeestjes zodat je zelf lekker aan de slag kan!

Daarnaast zijn wij druk bezig met het vergroten van ons aanbod voor verschillende andere gelegenheden. Wij zullen ons aanbod dat ook altijd blijven vernieuwen.

Wil je up-to-date blijven? Volg onze socialmediakanalen voor ons nieuwste aanbod.

Milou

Mijn naam is Milou. Ik ben 28 jaar oud en woon samen met mijn vriend en zoontje in Gameren.

Als jong meisje riep ik al dat ik graag met kinderen wilde werken. Dat was voor mij ook de reden om de opleiding Pedagogiek te gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma ben ik in de gehandicaptenzorg gaan werken. Met veel plezier verzorgde ik daar de dagbesteding voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Na twee jaar begon ik het werken met kinderen erg te missen en was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging vond ik in de kinderopvang.

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en kinderen blij te maken. Met Feest enzo kan ik dit beide doen. Ik heb zin in dit avontuur en kan niet wachten om de leukste feestjes te geven en de vetste traktaties te maken!

Over ons - Milou

Joanne

Mijn naam is Joanne. Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn man in Kerkdriel.

Als 15-jarige kwam ik voor de keuze wat ik later wilde worden. Mijn passie om te werken met kinderen heb ik altijd al gehad. Toch twijfelde ik nog wat ik nu precies wilde. Uiteindelijk startte ik de opleiding Onderwijsassistent met het beeld dat ik naar de PABO zou gaan. 4 jaar later, met mijn diploma in de hand wist ik het zeker. Het basisonderwijs is niet mijn ding.

Daarom startte ik de opleiding Social Work om kinderen, die geen fijne thuissituatie hebben, te helpen. Uiteindelijk bleek dit niet wat ik zocht. Ik stopte met de opleiding en startte met werken op een kinderdagcentrum waar ik aan de slag ging als Pedagogisch medewerker.

Samen met Milou heb ik daar ontdekt dat wij een droom delen. Kinderen entertainen, hen onvergetelijke (verjaardags)feestjes bezorgen en wie weet in de toekomst nog veel meer! Zo ontstond Feest enzo.

Over ons - Joanne
Cupcake

Maak een feestje van iedere dag

“Slinger door het leven.
Geniet, beleef & lach.
Begin maar met versieren
& maak een feestje van iedere dag”

📦 Verzending vanaf €4,95 of gratis ophalen in Kerkdriel of Gameren

Onze producten
& services

Traktaties

Printables

Draaiboeken

Kinderfeestjes

 

Contact

Whatsapp: +31 6 19742851

E-mail: info@feest-enzo.com

KVK: 87529262

Btw-nummer: NL864320784B01

We hebben geen bezoek adres. Afhalen is mogelijk op aanvraag in Gameren & Kerkdriel.