Ons retour beleid

De particuliere klant kan een overeenkomst die betrekking heeft op de aankoop van een product binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen ontbinden. Feest Enzo mag vragen naar de reden van herroeping, maar mag de klant niet verplichten tot het geven van de redenen van ontbinding.

Na de melding dat de klant het product terug wenst te sturen, heeft de klant nogmaals 14 dagen de tijd het product daadwerkelijk te retourneren. De klant ontvangt binnen 14 dagen dan de aankoopkosten en de verzendkosten retour. De genoemde bedenktijd (14 dagen) gaat in op de dag nadat de klant het product heeft ontvangen. Indien de klant gebruik maakt van het herroepingsrecht, meldt zij dit binnen de bedenktermijn aan Feest Enzo. Als de klant gebruik maakt van het herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.

Producten die in aanmerking komen voor uitsluiting zijn:
  • producten die door Feest Enzo tot stand zijn gebracht volgens specificaties van de klant (namen, speciale kleuren, data etc.);
  • producten met een hygiënische verzegeling waarvan de verzegeling verbroken is;
  • producten die door hun aard snel kunnen bederven (etenswaren etc.);
  • producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

Indien de klant Feest Enzo de opdracht geeft tot het maken van gepersonaliseerde artikelen vervalt de mogelijkheid tot annuleren. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de klant. De kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. Onvoldoende gefrankeerde of ongefrankeerde zendingen worden niet door Feest Enzo geaccepteerd. Retourzendingen waarbij het herroepingsformulier ontbreekt en de herkomst niet te herleiden valt, worden niet geaccepteerd. Feest Enzo kan producten uitsluiten van het herroepingsrecht, dit wordt aan de klant bij het aanbod aangegeven en nogmaals tijdig voor het sluiten van de overeenkomst.

Versie: Februari 2023

📦 Verzending vanaf €4,95 of gratis ophalen in Kerkdriel of Gameren

Onze producten
& services

Traktaties

Printables

Draaiboeken

Kinderfeestjes

 

Contact

Whatsapp: +31 6 19742851

E-mail: info@feest-enzo.com

KVK: 87529262

Btw-nummer: NL864320784B01

We hebben geen bezoek adres. Afhalen is mogelijk op aanvraag in Gameren & Kerkdriel.