Welkom bij onze

Reviews

Feesthoedje

Zeer tevreden over de service en het product. Vanaf stap 1 meegenomen in het ontwerp en mogelijkheden. Voorbeelden werden ons toegestuurd en alles ging in overleg.

Eindproduct mooi ingepakt en een prettig, laagdrempelig contact met Feest enzo mogen ervaren. Onze zoon erg trots op de traktaties welke hij mocht uitdelen op zijn school.

Wendy

0 reacties

Sinterklaas traktaties 2022 (Alisha )
Traktatie speelfiguren - Dieren (Senn)
Traktatie boekje - Fien & Teun (Lot)
Geboorte traktatie - Baby met ballon & kaartje
Traktatie Stoepkrijt - Sint & Piet (Senn)

Over onze reviews

Feest Enzo maakt het mogelijk om reviews achter te laten. Via de e-mail wordt de klant in de mogelijkheid gesteld een ervaring te delen over de door Feest Enzo geleverde producten en diensten. Om het plaatsen van nep reviews tegen te gaan is het noodzakelijk dat de klant een ordernummer bij de review plaatst. Op deze manier is het voor Feest Enzo mogelijk om de review te koppelen aan een order, en er op deze manier op te kunnen vertrouwen dat de klant degene is die de review plaatst.
Feest Enzo zal zowel negatieve als positieve reacties plaatsen, mits deze gekoppeld kunnen worden aan een order. Indien Feest Enzo gebruik maakt van betaalde reviews, zal dit bij de review worden vermeld.

Versie: februari 2023

Feest enzo

KVK 87529262
Gameren, Gelderland

Momenteel hebben we nog geen bezoek adres. Afhalen is mogelijk op aanvraag.

Contact

Mail: info@feest-enzo.com
Whatsapp: +31 6 19742851